ФИЗИКА ЗА ОСНОВНО ОБРАЗОВАНИЕ


Линк до ресурсот: Ресурс
Прикачен од: Аида Петровска
Автор: Аида Петровска
Опис: Да учиме заедно, едни од други и едни со други. ФБ страница за размена на материјали и искуства.
Област: Природни науки
Предмет: Физика
Ниво на образование: Основно
Јазик: Македонски
Тип на ресурс: Веб-сајт
Формат: Текст или комбиниран ресурс
Лиценца: Целосна слобода, само наведи го авторот
Број на преземања: 545
Рејтинг: