Извештај – Отворени образовни ресурси во Македонија – 2010г.


Линк до ресурсот: Ресурс
Прикачен од: Tamara
Автор: Метаморфозис
Опис: Извештај – Отворени образовни ресурси во Македонија – 2010г.
Област: Општествени науки
Предмет: Друго
Ниво на образование: Неформално
Јазик: Македонски
Тип на ресурс: Извештај
Формат: Текст или комбиниран ресурс
Лиценца: Целосна слобода, само наведи го авторот
Број на преземања: 352
Рејтинг: