Квиз за шесто одделение -финале


Линк до ресурсот: Ресурс
Прикачен од: Адријана Тодорова
Автор: Адријана Тодорова
Опис: Онлајн квиз одржан по повод патронатот на училиштето со ОУ„Кирил и Методиј“ од Стојаково
Област: Природни науки
Предмет: Математика
Ниво на образование: Основно
Јазик: Македонски
Тип на ресурс: Веб-сајт
Формат: Интерактивен материјал
Лиценца: Целосна слобода, само наведи го авторот
Број на преземања: 355
Рејтинг: