М-р Василка Димитровска (ХАЕМУС, Скопје) - Цоцев Камен – пример кога карпите и камењата од нашето минато стануваат наука


Линк до ресурсот: Ресурс
Прикачен од: Tamara
Автор: Василка Димитровска
Опис: М-р Василка Димитровска (ХАЕМУС, Скопје) - Цоцев Камен – пример кога карпите и камењата од нашето минато стануваат наука
Област: Општествени науки
Предмет: Друго
Ниво на образование: Неформално
Јазик: Македонски
Тип на ресурс: Предавање
Формат: Видео
Лиценца: Целосна слобода, само наведи го авторот
Број на преземања: 342
Рејтинг: