Të shprehurit e ndryshores
Прикачен од: Ramiz Iljazi
Опис: Video inçizim i përgaditur për njësinë mësimore për klasën e 9. Të gjitha video inçizimet gjenden në kanalin tim në Youtub në linkun ...
Област: Природни науки
Видео курс за дигитална безбедност за професори
Прикачен од: Marko Paloski
Опис: Краток видео курс за дигитална безбедност наменет за професори од основно и средно образование. Курсот е ...
Област: Технички науки
Се што може да се научи од водата
Прикачен од: Аида Петровска
Опис: Кога мешањето на топла и ладна вода ќе биде побрзо, ако во ладната вода налеваме топла или ...
Област: Природни науки
Наставен час: Мерење на антропометриски карактеристики на учениците
Прикачен од: Ангелче Гушев
Опис: Наставен час: Мерење на антропометриски карактеристики на учениците
Област: Друга
Час 14 за 1-5 одд. (во 360 степени VR) Физичко и здравствено образовние во одделенска настава
Прикачен од: Југослав Спасиќ
Опис: Методска единица: Вежби за раце и раменски појас Цел: Ученикот да изведе повеќе различни вежби за мускулите ...
Област: Природни науки
Час 13 за 1-5 одд. (во 360 степени VR) Физичко и здравствено образовние во одделенска настава
Прикачен од: Југослав Спасиќ
Опис: Методска единица: Ставови Цел: Ученикот да изведе повеќе различни почетни положби - ставови. Форми на ...
Област: Природни науки
Час 19, 20 и 21 за 6-9 одд. (во 360 степени VR) Физичко и здравствено образование
Прикачен од: Југослав Спасиќ
Опис: Тема2: Вежби за развој на општата психомоторика Методска единица: 19 Обучување на вежби со шише за ...
Област: Природни науки
Час 11 и 12 за 1-5 одд. (во 360 степени VR) Физичко и здравствено образовние во одделенска настава
Прикачен од: Југослав Спасиќ
Опис: Тема: Запознај се со своето тело Методска единица: Правам вежби како моето другарче Цел: Да изведе вежба ...
Област: Природни науки
Проблемот е решен - потребна е рамнотежа
Прикачен од: Силвана ЈБинова
Опис: Видео за мотивирање на еколошка свесност и потреба за заштита на планетата Земја.
Област: Природни науки
СТЕМ и Европски сателитски систем Галилео
Прикачен од: Силвана ЈБинова
Опис: Видео кое ја прикажува важноста на СТЕМ професиите,преку Европскиот сателитски систем Галилео и посебно ...
Област: Природни науки
1 Следна> . . . . . . . . . . . . Последна>>