Валентина Тодороска (ХАЕМУС, Скопје) - Подводното културното наследство на Република Македонија


Линк до ресурсот: Ресурс
Прикачен од: Tamara
Автор: Валентина Тодороска
Опис: Валентина Тодороска (ХАЕМУС, Скопје) - Подводното културното наследство на Република Македонија
Област: Општествени науки
Предмет: Друго
Ниво на образование: Неформално
Јазик: Македонски
Тип на ресурс: Предавање
Формат: Видео
Лиценца: Целосна слобода, само наведи го авторот
Број на преземања: 344
Рејтинг: