Предавање: Религиски континуитети на територијата на Македонија – од неолитот до 21 век


Линк до ресурсот: Ресурс
Прикачен од: Tamara
Автор: ХАЕМУС
Опис: На 20 февруари, со почеток во 19:00 часот во City Hall, се одржа предавањето „Религиски континуитети на територијата на Македонија – од неолитот до 21. век“ на проф. д-р Никос Чаусидис, во организација на Центарот за научни истражувања и промоција на културата „Хаемус“ – Скопје. На настанот присуствуваа повеќе од 250 посетители.
Предавањето всушност го организираше УНЕСКО клуб ХАЕМУС, една од филијалите на ХАЕМУС, под мотото на УНЕСКО ,,Отворени образовни ресурси” (ООР). Настанот беше подржан од Алијанса за ООР.
Област: Општествени науки
Предмет: Друго
Ниво на образование: Неформално
Јазик: Македонски
Тип на ресурс: Предавање
Формат: Видео
Лиценца: Целосна слобода, само наведи го авторот
Број на преземања: 449
Рејтинг: