КЛИМАТСКИ ПРОМЕНИ


Линк до ресурсот: Ресурс
Прикачен од: Аида Петровска
Автор: Аида Петровска
Опис: Децениски проблем со кој се соочува цивилизацијата. Сите да дадеме свој придонес да се справиме со сите животозагрозувачки проблеми и планетата да ја оставиме во наследство здрава и погодна за живеење. Можеме многу, а правиме малку. Да ги започнеме промените од себе и од своите дворови. Ни посакувам светла иднина со многу заеднички акции и манифестации. Придружете се.
Област: Природни науки
Предмет: Друго
Ниво на образование: Основно
Јазик: Македонски
Тип на ресурс: Извештај
Формат: Текст или комбиниран ресурс
Лиценца: Целосна слобода, само наведи го авторот
Број на преземања: 253
Рејтинг: