Фотосинтеза- тест за 9 одд.

Преземи го ресурсот
Прикачен од: Биљана Илиева
Автор: Биљана Илиева
Опис: Биологија
9 одд.

Тема 1 - Фотосинтеза
час- Повторување за тема 1

Област: Природни науки
Предмет: Биологија
Ниво на образование: Основно
Јазик: Македонски
Тип на ресурс: Вежби и задачи
Формат: Документ за преземање
Лиценца: Целосна слобода, само наведи го авторот
Број на преземања: 264
Рејтинг: