Органски системи кај човекот


Линк до ресурсот: Ресурс
Прикачен од: Биљана Илиева
Автор: Биљана Илиева
Опис: Биологија
Одделение 8
Тема 1
Час 1 - Повторување за органски системи
Област: Природни науки
Предмет: Биологија
Ниво на образование: Основно
Јазик: Македонски
Тип на ресурс: Вежби и задачи
Формат: Интерактивен материјал
Лиценца: Целосна слобода, само наведи го авторот
Број на преземања: 79
Рејтинг: