Составни делови на избалансирана исхрана

Преземи го ресурсот
Прикачен од: Биљана Илиева
Автор: Биљана Илиева
Опис: Тема бр.3- Добивање на храна
Час бр.1 - Составни делови на избалансирана исхрана
Дополнителен материјал кон наставната содржина
Област: Природни науки
Предмет: Биологија
Ниво на образование: Основно
Јазик: Македонски
Тип на ресурс: Белешки за предавање
Формат: Документ за преземање
Лиценца: Целосна слобода, само наведи го авторот
Број на преземања: 164
Рејтинг: