Научен метод - Научно истражување

Преземи го ресурсот
Прикачен од: Биљана Илиева
Автор: Биљана Илиева
Опис: Презентација за чекорите на научниот метод
Област: Природни науки
Предмет: Биологија
Ниво на образование: Основно
Јазик: Македонски
Тип на ресурс: Друго
Формат: Презентација
Лиценца: Целосна слобода, само наведи го авторот
Број на преземања: 43
Рејтинг: