Тест(квиз) за 7 одд(2).-Геометрија(Агли на трансверзала, триаголник, 3Д форми, трансформации и складни триаголници)


Линк до ресурсот: Ресурс
Прикачен од: Кети Наумоска
Автор: Кети Наумоска
Опис: Втор тест по геометрија за 7 одд во Microsoft Forms
Област: Природни науки
Предмет: Математика
Ниво на образование: Основно
Јазик: Македонски
Тип на ресурс: Вежби и задачи
Формат: Интерактивен материјал
Лиценца: Целосна слобода, само наведи го авторот
Број на преземања: 147
Рејтинг: