Плоштина на комбинирани форми

Преземи го ресурсот
Прикачен од: Кети Наумоска
Автор: Кети Наумоска
Опис: Плоштина на 2Д форми кои се составени од повеќе 2Д форми
Област: Природни науки
Предмет: Математика
Ниво на образование: Основно
Јазик: Македонски
Тип на ресурс: Наставна програма
Формат: Презентација
Лиценца: Целосна слобода, само наведи го авторот
Број на преземања: 162
Рејтинг: