Fletë pune-gjysma dhe çereku


Линк до ресурсот: Ресурс
Прикачен од: Zekirja Latifi
Автор: Zekirja Latifi
Опис: Nje e dyta dhe nje e katerta
Област: Природни науки
Предмет: Математика
Ниво на образование: Основно
Јазик: Албански
Тип на ресурс: Друго
Формат: Графики/фотографии
Лиценца: Целосна слобода, само наведи го авторот
Број на преземања: 152
Рејтинг: