Полугодишен тест по хемија за 8. одд.

Преземи го ресурсот
Прикачен од: Аида Петровска
Автор: Аида Петровска
Опис: Начинот на вреднување е превземен од натпреварот по математика - Кенгур
Област: Природни науки
Предмет: Хемија
Ниво на образование: Основно
Јазик: Македонски
Тип на ресурс: Вежби и задачи
Формат: Текст или комбиниран ресурс
Лиценца: Целосна слобода, само наведи го авторот
Број на преземања: 556
Рејтинг: