Презентација за запознавање со ООР наменета за ученици и студенти

Преземи го ресурсот
Прикачен од: Tamara
Автор: Метаморфозис
Опис: Презентација за запознавање со отворените образовни ресурси наменета за ученици и студенти
Област: Општествени науки
Предмет: Друго
Ниво на образование: Неформално
Јазик: Македонски
Тип на ресурс: Друго
Формат: Презентација
Лиценца: Целосна слобода, само наведи го авторот
Број на преземања: 478
Рејтинг: