2Д форми

Преземи го ресурсот
Прикачен од: Малина Петреска
Автор: Малина Петреска
Опис: Наставен лист: броење 2Д форми за второ одделение
Област: Природни науки
Предмет: Математика
Ниво на образование: Основно
Јазик: Македонски
Тип на ресурс: Вежби и задачи
Формат: Текст или комбиниран ресурс
Лиценца: Целосна слобода, само наведи го авторот
Број на преземања: 308
Рејтинг: