Магнетно поле

Преземи го ресурсот
Прикачен од: Валентина Степановска Андонова
Автор: Валентина Степановска-Андонова
Опис: Изучување на нова наставна содржина во тема "Електрицитет и магнетизам" - деветто одделение
Област: Природни науки
Предмет: Физика
Ниво на образование: Основно
Јазик: Македонски
Тип на ресурс: Предавање
Формат: Презентација
Лиценца: Целосна слобода, само наведи го авторот
Број на преземања: 502
Рејтинг: