Значење на шапката (зимска и летна)


Линк до ресурсот: Ресурс
Прикачен од: Југослав Спасиќ
Автор: Југослав Спасиќ
Опис: Едукативен наставен флаер-постер со совети за значење на Шапкатa (зимска и летна) со текст и илустрации како едукација за здравствениот дел за Физичко и здравствено образование во одделенска настава од 1-5 одделение.
Област: Природни науки
Предмет: Друго
Ниво на образование: Основно
Јазик: Македонски
Тип на ресурс: Веб-сајт
Формат: Документ за преземање
Лиценца: Целосна слобода, само наведи го авторот
Број на преземања: 44
Рејтинг: