Carryhealthy.com
Pharmshop.biz
Pharmausabuyonline.com
Ivantagehealth.net
ushealthworks.net
orderpharmaonline.com
implantologiadentalepisa.com
Pharmapillsdiscount.com
Lifestore24x7.com
Pharmashopbiz.com
generic viagra cialis levitra cheap
how to buy viagra in canada online
prednisone online kopen
cialis one day online
levitra generico vendita online
where to buy viagra nz
prednisone purchase canada
cheap viagra cialis levitra
levitra generico vendita online
where to buy viagra nz
prednisone purchase canada
cheap viagra cialis levitra

EdX ќе се здружи со Фејсбук со цел да овозможи отворено образование на интернет во Руанда

EdX, платформата за отворено учење на интернет основана од Харвард и МИТ, се здружи со Фејсбук за да им овозможи на студентите од Руанда, слободен пристап до колаборативни онлајн курсеви. Партнерството беше објавено минатиот месец и ќе служи како нацрт за идни проекти, според соопштението за јавност објавено од страна на Фејсбук. [Прочитај повеќе…]

Запознајте го edX

Во препорачаните содржини на нашиот сајт веќе ви ја претставивме извонредната Coursera. На слична тематика, бесплатни онлајн курсеви за сите заинтересирани, неизбежно е да ја презентираме и сé попопуларната edX[Прочитај повеќе…]