Промоција на копчето за отворен пристап

Денес се воведува Копчето за отворен пристап, алатка за обележување во веб-прелистувачот што им овозможува на корисниците да пријавуваат кога ќе наидат на страница со систем за наплата за академски написи и кога ќе откријат идентични верзии од тие истражувања, но со отворен пристап.  [Read more…]