Структура на атомот ппт

Преземи го ресурсот
Прикачен од: Александра Блажевска
Автор: Александра Блажевска
Опис: Презентацијата содржи вовед во историскиот развој на откритијата за атомот какао и објаснуваање за градбата на атомот и едукативна игра за проверка на наученото
Област: Природни науки
Предмет: Хемија
Ниво на образование: Основно
Јазик: Македонски
Тип на ресурс: Предавање
Формат: Документ за преземање
Лиценца: Целосна слобода, само наведи го авторот
Број на преземања: 401
Рејтинг: