GRUPIMI I FORMAVE 3D / ГРУПИРАМЕ 3Д ФОРМИ

Преземи го ресурсот
Прикачен од: Арјета Чајљани
Автор: Aрјета Чајљани
Опис: ПРВО ОДДЕЛЕНИЕ
KLASA E PARË
Област: Природни науки
Предмет: Математика
Ниво на образование: Основно
Јазик: Албански
Тип на ресурс: Наставна програма
Формат: Презентација
Лиценца: Целосна слобода, само наведи го авторот
Број на преземања: 120
Рејтинг: