СЛАТКА МАТЕМАТИКА

Преземи го ресурсот
Прикачен од: Адријана Тодорова
Автор: Адријана Тодорова
Опис: Проект во којшто учениците изработуваат слатки во форма на геометриски тела
Област: Природни науки
Предмет: Математика
Ниво на образование: Основно
Јазик: Македонски
Тип на ресурс: Друго
Формат: Презентација
Лиценца: Целосна слобода, само наведи го авторот
Број на преземања: 259
Рејтинг: