Bezbedno dijeljenje i upotreba dokumenata na internetu

Преземи го ресурсот
Прикачен од: Metamorphosis Foundation
Автор: Metamorphosis Foundation
Опис: Prezentacija o sigurnom dijeljenju i korištenju dokumenata na internetu u kontekstu nastave na daljinu. Predstavljena 24. juna 2021. na webinaru „Digitalna bezbednost i sigurnost u nastavi na daljinu“.
Област: Друга
Предмет: Друго
Ниво на образование: Неформално
Јазик: Други јазици
Тип на ресурс: Предавање
Формат: Презентација
Лиценца: Целосна слобода, само наведи го авторот
Број на преземања: 454
Рејтинг: