Отворените образовни ресурси во модерната настава

Преземи го ресурсот
Прикачен од: Metamorphosis Foundation
Автор: Metamorphosis Foundation
Опис: Презентација за отворените образовни ресурси во модерната настава. Презентирана на 25 март, 2021 година, на вебинарот „Дигитални вештини за успешна онлајн настава“.
Област: Друга
Предмет: Друго
Ниво на образование: Неформално
Јазик: Македонски
Тип на ресурс: Предавање
Формат: Презентација
Лиценца: Целосна слобода, само наведи го авторот
Број на преземања: 133
Рејтинг: