Zgjidhja e barazimeve me kllapa

Преземи го ресурсот
Прикачен од: Ramiz Iljazi
Автор: Ramiz Iljazi
Опис: Punim i marur nga faqja e Antonija Horvatek, e përgaditur dhe përhstatur në gjuhën shqipe mga unë Ramiz Iljazi
Област: Природни науки
Предмет: Математика
Ниво на образование: Основно
Јазик: Албански
Тип на ресурс: Предавање
Формат: Презентација
Лиценца: Целосна слобода, само наведи го авторот
Број на преземања: 113
Рејтинг: