On-line приватност – дали е навистина можна?

Преземи го ресурсот
Прикачен од: Metamorphosis Foundation
Автор: Metamorphosis Foundation
Опис: Презентација за онлајн приватност во контекст на онлајн настава. Презентирана на 28 јануари, 2021 година, на вебинарот „Безбедна и приватна онлајн настава“.
Област: Друга
Предмет: Друго
Ниво на образование: Неформално
Јазик: Македонски
Тип на ресурс: Предавање
Формат: Презентација
Лиценца: Целосна слобода, само наведи го авторот
Број на преземања: 264
Рејтинг: