Одржување лична хигиена во време на Ковид-19


Линк до ресурсот: Ресурс
Прикачен од: Јелена Мандиќ
Автор: Јелена Мандиќ
Опис: Преку мултимедијална содржина учениците учат и повторуваат за лична хигиена како да ја одржуваме во време на Ковид-19
Област: Општествени науки
Предмет: Друго
Ниво на образование: Основно
Јазик: Македонски
Тип на ресурс: Друго
Формат: Интерактивен материјал
Лиценца: Целосна слобода, само наведи го авторот
Број на преземања: 247
Рејтинг: