Гласајте за Нај ООР наставник / Нај ООР професор за 2016 година

Како одговор на повикот за избор на Нај ООР наставник и Нај ООР професор за 2016, објавен од Алијансата за отворени образовни ресурси, се пријавија наставници кои во наставата употребуваат ООР. Еден кандидат ќе биде избран од публиката според најголем број на гласови добиени од гласањето, додека другиот ќе биде избран од стручно жири.

Гласањето трае до 10.02.2017 година.

Можете да гласате за следните кандидати:

[poll id=”7″]