Carryhealthy.com
Pharmshop.biz
Pharmausabuyonline.com
Ivantagehealth.net
ushealthworks.net
orderpharmaonline.com
implantologiadentalepisa.com
Pharmapillsdiscount.com
Lifestore24x7.com
Pharmashopbiz.com
generic viagra cialis levitra cheap
how to buy viagra in canada online
prednisone online kopen
cialis one day online
levitra generico vendita online
where to buy viagra nz
prednisone purchase canada
cheap viagra cialis levitra
levitra generico vendita online
where to buy viagra nz
prednisone purchase canada
cheap viagra cialis levitra

Повик за избор на Нај ООР наставник и Нај ООР професор за 2016 година

Edu_Conference_1-454Продолжувајќи ја традицијата и оваа година, трет пат по ред, Алијансата за отворени образовни ресурси во Македонија објавува повик за избор на Нај ООР наставник за основно образование и Нај ООР професор за средно образование за 2016 година. Номинирајте го Вашиот омилен наставник, професор или колега кој користи и создава отворени образовни ресурси во наставата!

Процесот на пријавување трае до 20 јануари 2017. Номинирањето на наставници и професори е онлајн, преку пополнување на следниот формулар.

Кој било може да предложи наставник или професор. Освен основните податоци, при номинирање на кандидатот потребно е да внесете линк до ресурсите на предложениот кандидат.

Откако ќе бидат доставени сите номинации до наведениот рок, истите во рок од 5 дена ќе бидат објавени на веб-сајтот www.oer.mk. Исто како и минатата година, и овојпат гласањето ќе се одвива онлајн, и ќе трае до 10 февруари 2017 (15.00 часот).

Наставникот и професорот што ќе добијат најмногу гласови ќе бидат прогласени за Нај ООР наставник и Нај ООР професор и ќе добијат и учество на третата едуконференција за наставници и информатичари организирана од Пријатели на образованието, а ќе се одржи во април 2017.

За сите прашања поврзани со повикот за избор на Нај ООР наставник и Нај ООР професор Ви стоиме на располагање на имејл: contact@oer.mk.

Кажи што мислиш на темава

*