Препораки за работа со отворени образовни ресурси

preporakiНа работната средба која се одржа на 3 јуни 2014 година, а на која беа присутни претставници на Алијансата за ООР, како и членовите на координативната група, беа утврдени неколку клучни елементи и состојби кои ќе помогнат во изработка на планот за понатамошната работа со ООР.

Преземете и погледнете ги препораките (.pdf)