Гласајте за Нај ООР наставник / Нај ООР професор

Како одговор на повикот за избор на Нај ООР наставник и Нај ООР професор за 2014, објавен од Алијансата за отворени образовни ресурси, се пријавија наставници кои во наставата употребуваат ООР. Еден кандидат ќе биде избран од публиката според најголем број на гласови добиени од гласањето, додека другиот ќе биде избран од стручно жири.

Можете да гласате за следните кандидати:

[poll id=”3″]