Проект МИО – ЕДУКАЦИЈА ЗА РАЗЛИЧНОСТ И ИНКЛУЗИВНА ЕДУКАЦИЈА


Линк до ресурсот: Ресурс
Прикачен од: Аида Петровска
Автор: Аида Петровска
Опис: Какво влијание ќе има проектот врз општеството , директните и индиректни релации со главната замисла на повикот:
Влијанието ќе биде големо и поучно, знаејќи дека СВЕТОТ ОСТАНУВА НА МЛАДИТЕ, се што ќе научат и применуваат на оваа возраст, истото ке го прават цел живот.
Работа и инвестиција со нив, е работа и инвестиција за иднината.
Област: Природни науки
Предмет: Физика
Ниво на образование: Основно
Јазик: Македонски
Тип на ресурс: Анализа
Формат: Текст или комбиниран ресурс
Лиценца: Целосна слобода, само наведи го авторот
Број на преземања: 125
Рејтинг: