Претставување на податоци во дијаграми

Преземи го ресурсот
Прикачен од: Стефанка Николовска
Автор: Стефанка Николовска
Опис: Презентација за претставување на податоци во дијаграми за прво одделение математика.
Област: Друга
Предмет: Друго
Ниво на образование: Основно
Јазик: Македонски
Тип на ресурс: Предавање
Формат: Презентација
Лиценца: Целосна слобода, само наведи го авторот
Број на преземања: 327
Рејтинг: