I.1 Вовед во изборниот предмет. Поделба на светските јазици во групи и семејства.

Преземи го ресурсот
Прикачен од: Ненад Начковски
Автор: Ненад Начковски
Опис: Прва содржина од темата Класични јазици изворно изработена во PPTX формат.
Област: Друга
Предмет: Друго
Ниво на образование: Основно
Јазик: Македонски
Тип на ресурс: Предавање
Формат: Презентација
Лиценца: Целосна слобода, само наведи го авторот
Број на преземања: 95
Рејтинг: