Наставен час: Мерење на антропометриски карактеристики на учениците


Линк до ресурсот: Ресурс
Прикачен од: Ангелче Гушев
Автор: м-р Ангелче Гушев
Опис: Наставен час: Мерење на антропометриски карактеристики на учениците
Област: Друга
Предмет: Друго
Ниво на образование: Средно
Јазик: Македонски
Тип на ресурс: Предавање
Формат: Видео
Лиценца: Целосна слобода, само наведи го авторот
Број на преземања: 273
Рејтинг: