Регистрација за гласање на нај ООР наставник

Со цел да овозможиме транспарентно и регуларно гласање Ве молиме пополнете го формуларот подолу за да се регистрирате. По Вашата регистрација ќе добиете имејл за потврда со линк да пристапите до гласањето. Секој регистриран корисник може да гласа само еднаш.

*Вашите податоци кои ги внесувате при креирање на профилот за регистрација и пристапување кон гласањето се енкриптирани и заштитени и не се споделуваат со трети страни.

*Корисничкото име треба да биде составено од еден збор напишано латинично.

Доколку сте се регистрирале и гласале минатата година одете на страницата за логирање тука каде може да се логирате со вашето корисничко име и лозинка.

Гласањето трае до 10.02.2017 година.

[pie_register_form]