Календар на серија бесплатни, онлајн обуки од ООР!

Почитувани, на овој линк можете да го погледнете календар за серијата бесплатни, онлајн обуки, кои ќе се спроведат во рамки на проектот Отворени образовни ресурси за оваа учебна година. За точните датуми, времетраењето, и пријавувањето за секој вебинар, ќе бидете дополнително известени. Ве покануваме да не следите и на нашата Facebook страницата (Отворени образовни ресурси) каде навремено ќе бидете известувани за пријавувањето, и воедно ќе можете да ги следите вебинарите во живо преку истата.