Безбедна и приватна онлајн настава – вебинар

Фондацијата Метаморфозис ве поканува да бидете дел од вебинарот Безбедна и приватна онлајн настава, со почеток во 15:30 часот, на 28 јануари (четврток), 2021 година.

Ги покануваме сите заинтересирани од наставниот кадар, стручните служби, училишниот менаџмент, но и родителите/старатели на ученици да се пријават за учество на следниот линк за пријавување. Обуката ќе трае околу час и половина, и учесниците ќе имаат можност за дискусија со предавачите, и поставување прашања на темите од обуката.

На овој линк можете да ја погледнете и деталната агенда: Безбедна и приватна онлајн настава 28.01.2021

По завршување на вебинарот, материјалите ќе бидат достапни за сите учесници, лиценцирани со Криејтив Комонс, и слободни за повторна употреба, со наведување на извор. Ве охрабруваме да го споделите овој повик до сите на кои сметате ќе им биде од корист. Ве очекуваме!

Вебинарот Безбедна и приватна онлајн настава се спроведува во рамки на проектот Отворени образовни ресурси, финансиран од Фондацијата Отворено општество – Македонија.