Гласајте за Нај ООР наставник / Нај ООР професор за 2015 година

Како одговор на повикот за избор на Нај ООР наставник и Нај ООР професор за 2015, објавен од Алијансата за отворени образовни ресурси, се пријавија наставници кои во наставата употребуваат ООР. Еден кандидат ќе биде избран од публиката според најголем број на гласови добиени од гласањето, додека другиот ќе биде избран од стручно жири.

Гласањето трае до 31.01.2016 година.

Можете да гласате за следните кандидати:

Изберете Нај ООР наставник/професор за 2015 година

  • 9. Роза Китрозоска, ООУ „Единство“ Октиси, Струга (линк до ресурси: http://oer.mk/pubprofile/?profile_id=34; http://rozemak.ucoz.com) (35%, 205 Votes)


  • 5. Билјана Чурлевска Маневска, ОУ „Коле Канински“ Битола (линк до ресурси: www.slideshare.net/BiljanaBCM; www.facebook.com/groups/252246781636012) (26%, 155 Votes)


  • 7. Биљана Илиева, ОУ „Св. Климент Охридски“ с. Драчево, Скопје (линк до ресурси: http://bibibiologija.weebly.com) (16%, 93 Votes)


  • 1. Магдалена Поповска, ООУ „Ванчо Китанов“ Пехчево (линк до ресурси: www.lachambredessecrets.com) (15%, 86 Votes)


  • 3. Валентина Петрова, ООУ „Лазо Ангеловски“ Скопје (линк до ресурси: http://valentinapetrova.weebly.com; http://oer.mk/pubprofile/?profile_id=270) (4%, 25 Votes)


  • 4. Тања Метикош, ООУ „Дане Крапчев“ Скопје (линк до ресурси: https://izvorcemk.wordpress.com) (2%, 14 Votes)


  • 2. Николетка Панева, ОУ „Св.Кирил и Методиј“ Свети Николе (линк до ресурси: www.youtube.com/user/nbpaneva; http://oer.mk/pubprofile/?profile_id=239) (1%, 7 Votes)


  • 8. Виолета Петковска, ОУ „Кочо Рацин“ Охрид (линк до ресурси: http://oer.mk/pubprofile/?profile_id=241; https://vpetkovskanasaucilnica.wordpress.com) (1%, 3 Votes)


  • 6. Маја Лошанска Тодоровска, ООУ „Рајко Жинзифов“, Драчево, Скопје (линк до ресурси: http://klikniuci.blogspot.mk; http://oer.mk/pubprofile/?profile_id=379) (0%, 1 Votes)


Total Voters: 589

Loading ... Loading ...