Punëtori për RHA

Më 21 qershor, në hapësirat e fondacionit “Metamorfozis” në Shkup, u mbajt punëtori me një grup arsimtarësh dhe punëtorësh shkencorë me temë resurset e hapura arsimore. [Read more…]