Јавна расправа за нови технологии и отворени образовни ресурси

Јавната расправа ќе се одржи на 20 јануари, 2014 г. (од 15 до 18 часот) во просторијата ASP 3G3 на Европскиот парламент во Брисел. [Read more…]