Зголемување и намалување со проценти


Линк до ресурсот: Ресурс
Прикачен од: Кети Наумоска
Автор: Кети Наумоска
Опис: Видео во Renderforest со неколку текстуални задачи за зголемување и намалување со проценти. Може да послужи за 7-9 одделение
Област: Природни науки
Предмет: Математика
Ниво на образование: Основно
Јазик: Македонски
Тип на ресурс: Вежби и задачи
Формат: Видео
Лиценца: Целосна слобода, само наведи го авторот
Број на преземања: 177
Рејтинг: