Практично определување на НЗС на 2 и 3


Линк до ресурсот: Ресурс
Прикачен од: Кети Наумоска
Автор: Кети Наумоска
Опис: Видео во кое на практичен начин со помош на конци, патенти, компјутерска хартија и стиропор може да се одреди практично НЗС на 2 и 3, а може да користи и за одредување НЗС и на други броеви
Област: Природни науки
Предмет: Математика
Ниво на образование: Основно
Јазик: Македонски
Тип на ресурс: Истражување
Формат: Видео
Лиценца: Целосна слобода, само наведи го авторот
Број на преземања: 119
Рејтинг: