Зеднички содржатели


Линк до ресурсот: Ресурс
Прикачен од: Кети Наумоска
Автор: Кети Наумоска
Опис: Кратко видео во Animaker. Акцент ставвив на анимациите: креирање на аватарот, менување на сцени, додавање објекти, поставки на звукот за да се совпаѓа со мрдањето на устата.
Област: Природни науки
Предмет: Математика
Ниво на образование: Основно
Јазик: Македонски
Тип на ресурс: Предавање
Формат: Видео
Лиценца: Целосна слобода, само наведи го авторот
Број на преземања: 97
Рејтинг: