Табеларен извештај

Преземи го ресурсот
Прикачен од: Кети Наумоска
Автор: Кети Наумоска
Опис: Програма за пресметување просек по предмети, по пол, просек за сите ученици, број на одлични, многу добри...со еден збор табеларен извештај за секое тримесечие. Направен е за 9 одделение. Нормално дека ако го користат другите, треба да претрпи измени во зависност од состојбата во паралелката.
Област: Друга
Предмет: Друго
Ниво на образование: Основно
Јазик: Македонски
Тип на ресурс: Извештај
Формат: Документ за преземање
Лиценца: Целосна слобода, само наведи го авторот
Број на преземања: 110
Рејтинг: