Сетила


Линк до ресурсот: Ресурс
Прикачен од: Биљана Илиева
Автор: Биљана Илиева
Опис: Интерактивен квиз за сетила за 8 одделение
Област: Природни науки
Предмет: Биологија
Ниво на образование: Основно
Јазик: Македонски
Тип на ресурс: Вежби и задачи
Формат: Интерактивен материјал
Лиценца: Целосна слобода, само наведи го авторот
Број на преземања: 46
Рејтинг: