Логички задачи

Преземи го ресурсот
Прикачен од: Кети Наумоска
Автор: Кети Наумоска
Опис: Решени се неколку стари логички задачи (некои со променет текст, како во денешни услови)заради развивање на креативното размислување и подигнување на интелектуалното ниво на учениците.
Област: Природни науки
Предмет: Математика
Ниво на образование: Основно
Јазик: Македонски
Тип на ресурс: Вежби и задачи
Формат: Презентација
Лиценца: Целосна слобода, само наведи го авторот
Број на преземања: 332
Рејтинг: